De Cyclone Pro is voorzien van een 3-voudig systeem namelijk; ventilator, CO2 uitstoot en 2 blauwe UV-Lampen. De Cyclone Pro heeft een hoge effectiviteit en kan gebruikt worden voor de volgende situaties:

1) Buiten: zet de lamp gerust buiten neer om muggenoverlast in de tuin of balkon tegen te gaan. Vergeet de lamp ook zeker niet mee te nemen wanneer je er met de camping op uit gaat.

2) Binnen: de muggenlamp kan gemakkelijk neergezet worden in de slaapkamer, huiskamer of overloop. De lichthoeveelheid en het geluid dat de lamp produceert, vallen bijzonder mee.

3) Keukens of Terras: de Cyclone Pro kan ook voor de horeca ingezet worden. Zo kunt u de lamp gerust in een keuken of buiten op het terras plaatsen.

Hoe te gebruiken?

Hang of zet de muggenlamp neer op een plek waar veel muggenoverlast heerst. De muggenlamp werkt het beste nacht's wanneer het donker is. De muggenlamp werkt niet meteen. Het is de bedoeling dat je de lamp minimaal 7 dagen dag en nacht aan laat staan. Vanzelf zul je merken dat de muggenoverlast minder wordt.

Specificaties

Effectief bereik – plm. 1000 m2

Afmeting - diameter 24 cm x hoogte 30 cm

Vermogen - 220 Volt / 26 Watt

Snoerlengte - 2,20 meter

Bruto gewicht - 1,74 kg

Netto gewicht - 1,3 kg

Nederlandstalige handleiding

Product heeft CE-keurmerk

1 jaar garantie (send-in & return) m.u.v. lampen


Onder andere te koop bij Welkoop Gendt en Huissen (Gelderland)

Cyclone Pro Muggen- Mottenlamp

  • Merk: Cyclone Pro
  • Model: Solo
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 66,49€

  • Excl. BTW: 54,95€

Beschikbare opties: