Betaal Methodes

Informatie over de betaalmethodes:

Wanneer u overgaat tot een aankoop binnen onze webshop. Dan is het natuurlijk heel belangrijk om te weten dat al uw betalingen op een zeer veilige en vlotte manier worden afgehandeld.

Hiervoor hebben wij het hoog aangeschreven Pay.nl in arm genomen om alle bank transacties op de juiste en correcte manier te verwerken. Dit betekend dat uw betaling nooit zoek kan raken. Tevens gebeurd alles realtime. Waardoor u als klant altijd weet waar u aan toe bent.

Onze BetaalMethodes:

Ideal: Bijna heel Nederland is bekent met ideal. Alle banken zoals de Rabobank, Abn Amro en noem maar op zijn aangesloten.

Bank overschrijving: Indien u niet houd van Ideal, dan is bank overschrijving een handige methode. U ontvangt naar uw bestelling duidelijk de bankrekening informatie en de referentie nummers. Nadat het bedrag is ontvangen door onze partner Pay.nl zullen wij direct uw bestelling gaan doorvoeren en opsturen.

Mister Cash/ Ban contact: Deze betaalmethode is de Belgische variant op Ideal. Heel België betaald via deze betaal dienst.

Billink: Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je kunt direct het product gebruiken. Geen gedoe met vooruit betalen. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

Paysafecard: Wilt u relatief anoniem uw aankoop doen. Dan is Paysafecard de ideale oplossing.

Afterpay voor Nederlandse consumenten:  
AfterPay voert voor cyclonepro.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij cyclonepro.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Afterpay voor Nederlandse Bedrijven: AfterPay voert voor cyclonepro.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij cyclonepro.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.